W piekarni Pięciu Przemian
Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni
na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki
ryżowe… oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło
zdrowe i pyszne pieczywo.
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka
bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw
miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki,
tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i
chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji,
dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!
192 strony, Format: 14.5x20.5cm, oprawa miękka
Księgarnia nie działa. Nie odpowiadamy na pytania i nie realizujemy zamówien. Do odwolania !.